Viborg RC Racing

Viborg RC Racing

I Viborg RC Racing kører vi med radiostyrede biler

VRCR består af voksne og børn, der interesserer sig for RC-biler. Kom, når vi har aktiviteter og få en snak.

Bestryrelsen kan kontaktes på bestyr#vrcr.dk . . . . . . . . . Webmaster kan kontaktes på webm#vrcr.dk

Alle E-mail adresser på hjemmesiden er skrevet med # i stedet for @ af sikkerhedsmæssige årsager.
Derfor husk at erstatte # med @, når du bruger dem.

DRCMU6

ArrangementerPosted by Søren Christensen Sun, August 19, 2012 22:39:41

Sommerferien er forbi og det betyder 2 ting: 1/10 Off Road sæsonen fortsætter og det gode vejr kommer tilbage. Og denne gang var det Haderslevklubben HMRC90 der stod for arrangementet på deres bane i Sommersted. Jeg skal lige love for at det var sommer! 30+ grader og ingen vind. Banen var som sidste år i et middelsvært lay out, med nogle tekniske hop sektioner, som skulle tages rigtigt. Nye tæpper var lagt ud, og der var godt greb. 43 kørere havde fundet vej og imellem dem en god portion Viborg kørere. HMRC90 klubben som egentlig primært består af "Nielsen Klanen" havde sørget for perfekt opvartning med prisbillig helstegt pattegris, godt humør og rigtig hygge. Jeg tænker alle Viborgdrengene havde en rigtig god tur uanset resultaterne.

VRCR stillede med Christian Lassen og Kent Hansen i Stock klassen, Lennard Damgaard Jensen i 2WD og i 4WD stillede Tommy Udesen, Jakob Jeffers og Victor Christensen op.

I Stock klassen var Christian og Kent oppe imod en del hjemmebane kørere fra Nielsen Klanen og deres værste konkurrent Mikkel Søholt der havde trænet til bevidstløshed i ugerne op til løbet. Kent kvalificerede 7er og Christian 3er i A-finalen. Meget fint konkurrencen taget i betragtning.

Lennard kæmpede som sædvanlig en brav kamp i det hårde 2WD felt og tilkæmpede sig en 3 startposition i B-finalen.

I 4WD var to mesterkørere ikke med, så vejen lå åben for Viborg Løverne og chancen for en god placering var nærmere. Jakob der startede med sin nyerhverve Rungo Dungo bil kvalificerede 8 i A, Tommy som havde noget mere held end i Black Hill fik en femte start position og Victor startede 3er.

Stock finalerne blev noget rod for de 2 Viborg kørere, Christian lagde sig bagerst i feltet efter andet sving og Kent havde også svært ved den noget tekniske bane. Christian får dog kørt sig op til en tredieplads i de to første finaler for så at smide batteriet ud af bilen i tredie, hvor han førte stort. Han kørte dog en 4de plads hjem. til en samlet 3dieplads. Kent fik 7-7-6 pladser, hvilket rakte til en samlet 7de plads. gutterne manglede lige lidt held denne gang, men ellers flot kørt i denne efterhånden meget skrappe klasse.

Lennard blev med en 4-3-2 plads i B-finalen samlet nr 12 hvilket ikke er så ringe i 2WD hvor der ikke er langt fra hurtigeste til langsomste kører. Det er marginalerne der skiller top fra bund.

I 4WD var VRCR stærk repræsenteret med tre kørere i A-finalen. Victor kørte 3 trediepladser hjem og blev samlet nr. 3, Tommy som var noget bedre kørende kom ind med 5-5-6 plads hvilket rakte til en samlet placering som nr. 6 og Jakob der lige skulle vænne sig til sin nyerhvervelse lukkede feltet af med en samlet 8 plads.

Igen igen et vel tilrettelagt løb, perfekt afviklet ved unionen og under vejrgudernes beskyttelse, en ren fornøjelse og tak for et par gode dage til Viborg drengene.

  • Comments(1)//www.vrcr.dk/#post245